vendelaasplund.blo.gg -

22:54:00 |

Ingen partyfredag här inte.


VARDAGSLIVET

 
Bomull i öronen och en graman på och vi vågade oss ut på vägarna idag. 
 
 
Ingen partyfredag här inte. Jobbat hela dagen och avslutade med att rida en häst i Kävlige innan jag stannade kvar hos mina hästägare för en pizza-middag. Veckan har bestått av fix inför provridning som inte blev av, lösa hästar på vägen, svåra beslut att ta och en hel del träning. Hästlivet hehe..? Dags att byta bransch. Skämt å sido. Jag älskar det.
 
Under veckans gång har jag fått sitta på fyra olika hästar och jobbat med flertalet varierande tekniker för att få dom att jobba i en bra form. Bland annat dom här två ↑, Conny och FigaroKortfattat, olika metoder för olika hästar. Jag utvecklas alltid märkbart när jag får vägledning på rutinerade hästar. Så himla roligt! Efter varje pass tänker jag alltid: Herregud, jag kunde ingenting innan det här. Utvecklande och inspirerande till tusen. 
 
Jag ska bli bättre på att skriva om mina ridpass. Ytterligare ett nyårsmål kanske? Jag skriver alltid ner tankar och insikter i mobilen för min egen skull men jag glömmer lätt bort att anteckningarna faktiskt finns kvar och redo att publiceras. Hur som helst. Imorgon ska jag på födelsedagsfest, på söndag är jag ledig och på måndag ska Calubet kastreras (det ska firas). Men veckans bästa händelse är helt klart... Köpenhamn över nyår är bokat och klart!!!

Kommentarer
Postat av: Ebba Carlström

Undrar också varför man ibland håller på! Kroppen säger ifrån, huvudet säger emot men hjärtat säger fortsätt. I de fallet lyssnar jag alltid på mitt hjärta :)

2017-12-09 @ 00:46:50
URL: http://ridingbyebba.blogg.se/
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: