vendelaasplund.blo.gg -

22:04:14 |

Fredag utan fredagskänsla


VARDAGSLIVET

 
En av våra inackorderingar överraskade mig med lunch idag, perfekt tajmat efter ett ridpass. Jag blev så glad! Tunacado-macka och Power Shake från Joe & The Juice. En av sakerna jag saknar med kontorsluncherna i Stockholm. 
 
 
Jag äger alltså inte ett enda ländtäcke, prio ett på shoppinglistan. Idag löste jag det med att lägga ett av Sallys innetäcken som en filt över rumpan. Men jag behöver ett som går att rida med nu när jag har en häst som är klippt. 
 
 
Sallypally är bara för söt. Jag skulle absolut kunna stå och kela med henne i en hel dag. Eftersom hon inte går i hagen får hon automatiskt mest uppmärksamhet i form av promenader och pussar i mängder. Det ska bli spännande att lära känna henne. Jag tycker redan väldigt mycket om henne och det är en häst som passar mig väldigt bra. 
 
Idag låg fokuset otroligt simpelt på att gå fram för skänkeln utan att hitta på bus. Till en början var vi aningen oense, jag tyckte vi skulle höja kraven markant och Sally ville gärna fortsätta vara en latmask. Jag bad om kvicka reaktioner på ett konsekvent men bestämt sätt och gensvaret blev strålande. Det ska bli spännande att jobba vidare imorgon, jag tror att det kommer räcka med ett fåtal upprepningar av dagens jobb innan vi kan gå vidare till nästa steg.
 
Jag njuter verkligen av min vardag och glädjen hästarna ger mig. Den senaste tiden har jag blivit bättre på att kliva ut ur stressen och uppskatta det simpla i vardagen. Idag lackade jag hovar, flätade svansen, putsa all min utrustning och ryktade lite extra tills pälsen blänkte. Så himla mysigt. Att dagligen få andas häst, det är en vinst i sig. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: