vendelaasplund.blo.gg -

21:32:10 |

Älskade måndag


VARDAGSLIVET

 
Idag har jag varit fylld av energi och på toppenhumör. Sally var duktig på dagens träning, jag är motiverad och livet känns suveränt. En ny häst i stallet medför automatiskt nya utmaningar och en del svårigheter att lösa men också mycket glädje. Idag klev vi ytterligare ett steg framåt och jag kan känna en tydlig förbättring dag till dag. Väldigt kul!
 
Jag har börjat lägga ett stort pussel och vrider och vänder på en ny bit varje dag. Det går framåt i små steg men utvecklingen är alltid i rörelse. Idag kändes gårdagens jobb enkelt och vi kunde pusha det ett snäpp till. Vi följer hela tiden en röd tråd och jag känner mig trygg i ett tydligt system med klara linjer att följa. Det var lägligt för mig att få en ny häst som kan utveckla mig på andra sätt efter ett antal veckor med två yngre individer. 
 
Tips tips! Jag har hittat en ny favoritpodd, The Business of Beauty! Alltså mitt karriärshjärta skriker av lycka varje gång ett nytt avsnitt finns tillgängligt. Jag är såklart betydligt mer intresserad av vägen till framgång än skönhetsrutiner men det är en härlig blanding som inspirerar mig på olika plan. Terry de Gunzburg är min nya stora förebild. Jag älskar att det är en podd med balla karriärskvinnor som lyckats i livet. 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: