vendelaasplund.blo.gg -

23:45:00 |

23:45 en lördagskväll


VARDAGSLIVET

 
Är kär i mina nya fluffiga boots, otroligt opraktiska i all lera men fina
 
 
Red ut även idag, två dagar i rad vilket är rekord :-) Jag brukar inte våga mig ut på honom. Men nu har oron börjat släppa och det går ju faktiskt bra. Nog för att han är aningen vild i början, men det går över. 
 
 
 
Klockan är 22:08 en lördagskväll och jag har precis krupit ner i sängen. Suck. Redan igår kväll började jag känna mig sjuk och under dagen blev det bara värre. Jag som längtat efter födelsedagsfirande och mina vänner. Istället har jag lagat en god pasta med fetaost och tomater, hällt upp ett glas vin och börjat planera min nyårsoutfit. Nu fattas bara ett par maffiga örhängen i guld och det svåra valet av klackar. Livets bekymmer. Älskar min introverta sida, haha
 
Inflik; Anledningen till varför Calubet och alla hästar jag haft under året alltid har samma schabrak och luva är rätt komisk, jag har nämligen bara en uppsättning. Ofrivillig minimalistisk livsstil ;-) Nuförtiden är jag väldigt sparsam med inköp av hästutrustning. Under 2017 har jag haft sammanlagt sex stycken hästar hos mig (inga jag ridit genom min anställning), och alla har gått med mer eller mindre samma utrustning rakt igenom. Praktiskt och ekonomiskt. Det finns inte riktigt utrymme att lyxa till det på den fronten. Men det funkar fint. Dock skulle jag behöva/vilja ha: 1. En egen graman 2. Ett fint träningsschabrak/tävlingsschabrak. Julklapp kanske..? Hoppas att jag inte blivit för gammal. 
 
Imorgon är jag ledig. Jag ska baka scones, skriva nyårsmål och bara ligga i sängen en hel dag. Under veckans gång har jag samlat energi genom att hålla ett högt tempo, nu behöver jag varva ner och vara ifred. Jag skulle visst vart ledig i tisdags också, men det hade jag missat helt och jobbade hela dagen ändå. VEM gör ens det? Jaja, värre problem har jag nog haft än att jag gillar mitt jobb såpass mycket att jag glömmer lusläsa schemat efter ledighet.

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: