vendelaasplund.blo.gg -

19:59:10 |

2017: det var inte slutet, det var livet.


VARDAGSLIVET

 
Jag minns tolvslaget för snart prick ett år sedan. Jag skålade i någon billig champagne innan jag brast ut i tårar och grät mig igenom i princip resten av kvällen. Vad jag inte visste då var att; det var inte slutet, det var livet. Året började väldigt turbulent med känslostormar och svåra beslut att ta. Jag är så obeskrivligt glad över att jag bestämde mig för att nu rider jag, det får bära eller brista. Packade ner ridstövlarna i en väska med gråten i halsen och flyttade till Skåne. 
 
" Jag skriker åt taxichaffören att stanna. Jag öppnar dörren. Jag kräks. Magen slår en volt och tårar blandas med nattens tequila. Jag gråter. En tsumani av smärta väller över mig. En känsla av att nu dör jag. Varenda liten cell i min kropp tynar bort av sorg". Fy helvete alltså. Vad ont det gjorde. Så jävla ont. 
 
Att läsa gamla texter är som att spola tillbaka tiden. För en sekund är det januari, tårarna strömmar längs kinderna och allting hade precis exploderat, en bomb som skulle utmynna i extra. Ett nytt kapitel i livet och en dröm jag försökt putta bort i åratal. I den sekunden när jag känner den olustiga känslan av att ha hoppat in i en tidsmaskin och spolat tillbaka tiden nästan exakt ett år kan jag inte låta bli att känna en obeskrivlig lättnad. För tänk vad bra det blev. 
 
Det här året har varit mer utvecklande än en hel livstid. Som jag har lärt mig. Som jag skrattat. Som jag sörjt. Som jag upplevt. Som jag förändrats och förbättrats. Allt mot att bli den bästa versionen av mig själv. Och än är det inte slut.  Lyckan över livet går nästan att ta på. Den är starkare än någonsin förut. Jag ska dela med mig av mina nyårsmål när jag tänkt över allt ytterligare en gång och strukturerat upp tankarna. Tacksamheten över mina möjligheter är gigantisk.
 
2018 är efterlängtat och välkommet. 
 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: