vendelaasplund.blo.gg -

22:14:00 |

Tack för allt, 2017.


VARDAGSLIVET

 
Mitt 2017 har varit allt jag någonsin kunnat önska mig. Jag började mitt år som anställt på Tourn Media där jag jobbade med Influencer MarketingJag hade i slutet av 2016 fått en förfrågan av Linda Heed att flytta med Stall Heed till Malmö. Jag tog beslutet att säga upp mig från en enormt älskad tillvaro i Stockholm och i slutet av februari gick flyttlasset ner mot Skåne och en ny vardag tog form. Nyligen tog jag beslutet att tacka ja till en otrolig möjlighet, nämligen ett nytt jobb hos familjen Tovek där jag kommer jobba med unghästarna på heltid. I slutet av januari lämnar jag Malmö och Stall Heed för en ny vardag i Ätran. Jag är så förväntansfull och längtar något enormt.
 
Det här året har jag levt häst och jag har älskat varenda sekund av det. Jag är evigt tacksam för allt. Hästägare, tränare och alla hästar som klivit in i mitt liv under årets gång. Familjen Von Ziepel som förgyllde mitt liv med två underbara ponnyer. Familjen Andersson som gav mig chansen till tre fantastiska hästar som utvecklat mig enormt och gett mig grunden på storhäst. Varendaste hästägare som gett mig chansen att förvalta deras hästar. Tina Svane som alltid tror på mig och ger mig råd i svåra situationer. Men framförallt Linda Heed som har stöttat och hjälpt mig igenom allt under årets gång. Oersättlig på alla vis. Listan kan göras lång. Jag spricker av tacksamhet.
 
 
Lillemons Fireblade / Sandro Girl / Luxette / Calubet

Följande hästar har stått hos mig under året som gått: Aslan I stod hos mig för utbildning under en längre tid och lämnade för sin nya familj i februari. Coulti Lucas red jag in och utbildade, även han lämnade för sin nya familj i slutet av februari. Wictoria stod hos mig under två månader för försäljning innan hon åkte till sin nya ryttare. Calubet, min första hingst, gjorde entré i början av maj när han åkte hem för vila anlände Luxette som sedan blev såld. Lillemons Fireblade kom till mig med stora problem i början av oktober, drygt två månader senare var han redo att åka hem till sin ägare. Avslutade december med Sandro Girl som nyligen åkte hem till sina ägare för fortsatt arbete.  
 
Nu ser jag fram emot 2018 och allt vad det har att erbjuda. Jag har skrivit ner planer, drömmar, mål och känner mig mer än redo inför ytterligare år fyllt av hästar. Jobba lite hårdare och vilja lite mera är mitt motto. Det har fungerat hittills. Jag kommer spendera nyår i Köpenhamn med allt vad det innebär. Garanterat ett festligt avslut på ett riktigt bra år. Men först väntar en vanlig dag på jobbet imorgon. Klockan ringer strax innan 05:00 imorgon, stallet ska göras och två hästar ska ridas men efter det checkar jag ut för det här året under kvällen. TACK LIVET OCH TACK 2017.

22:44:00 |

Julafton


VARDAGSLIVET

 
Stilsäker till max under kvällen när jag behövde smita ut från middagen för att kvällsfodra hästarna och ge dom x anatal julpussar. Sally på en morgonpromenad medan jag hetskäkade lussebullar. 
 
 
Min nya hjälm!!!! Den är superfin och jag är kalasnöjd. En fin julklapp till mig själv från mig själv :))
 
 
Hej hjärtan och god jul. 
 
Jag har skapat egna jultraditioner som fungerar för mig just nu i livet. Jag har spenderat julen med hästarna och Familjen Heed två år i rad nu och troligtvis ser nästkommande år snarlika ut. Under den senaste veckan har vardagen rullat på med träningar och jobb. Idag har vi gjort stallet, ätit julfrukost, motionerat hästar och avslutat med julmiddag. 
 
Jag ska skriva ihop en årssummering över året som gått, det har minst sagt hänt en hel del under den korta perioden på tolv ynka månader. Jag är evigt tacksam för allt. Imorgon är det klackar på och sedan utgång. På söndag åker jag till Köpenhamn för att skåla in det nya året på bästa möjliga sätt. 19 januari flyttar jag. Heja livet. 
 

21:32:10 |

Älskade måndag


VARDAGSLIVET

 
Idag har jag varit fylld av energi och på toppenhumör. Sally var duktig på dagens träning, jag är motiverad och livet känns suveränt. En ny häst i stallet medför automatiskt nya utmaningar och en del svårigheter att lösa men också mycket glädje. Idag klev vi ytterligare ett steg framåt och jag kan känna en tydlig förbättring dag till dag. Väldigt kul!
 
Jag har börjat lägga ett stort pussel och vrider och vänder på en ny bit varje dag. Det går framåt i små steg men utvecklingen är alltid i rörelse. Idag kändes gårdagens jobb enkelt och vi kunde pusha det ett snäpp till. Vi följer hela tiden en röd tråd och jag känner mig trygg i ett tydligt system med klara linjer att följa. Det var lägligt för mig att få en ny häst som kan utveckla mig på andra sätt efter ett antal veckor med två yngre individer. 
 
Tips tips! Jag har hittat en ny favoritpodd, The Business of Beauty! Alltså mitt karriärshjärta skriker av lycka varje gång ett nytt avsnitt finns tillgängligt. Jag är såklart betydligt mer intresserad av vägen till framgång än skönhetsrutiner men det är en härlig blanding som inspirerar mig på olika plan. Terry de Gunzburg är min nya stora förebild. Jag älskar att det är en podd med balla karriärskvinnor som lyckats i livet.