vendelaasplund.blo.gg -

21:30:00 |

Tårarna finns alltid nära till hands


VARDAGSLIVET

 
 
Jag blir lätt ledsen och frustrerad istället för att med nyfikenhet sträva efter att lösa problemen. Vilket ändå är en befogad känsla. För det är svårt och tårarna finns alltid nära till hands. Men jag behöver lära mig knepet att omvandla besvikelse och uppgivenhet till en fördel, i form av att vilja lära mig lösa problem. Jobba lite hårdare. Vilja lite mera. När jag tänker rationellt förstår jag själv att det nästan hade varit märkligt om allt gått som en dans. Men inte känns det bättre för det när inget vill fungera. Ibland kan jag känna att jag tappade allt sunt förnuft i samband med att drömvisionen kring hästar och ridsport växte fram. En förödande känslostorm som pågår dyngnet runt. 
 
Jag har inte mycket rutin, än. Men jag har gjort ett medvetet val att bita tag i utmaningar jag egentligen inte är redo för. Vilket i sin tur gör allt lite extra (läs: så jävla vidrigt) svårt. Det är fruktansvärt krävande på många sätt men också fantastiskt givande. Men det måste nog vara lite tufft ibland, annars skulle väl alla lyckas..? 
 
Ingen kommer servera mig framgång och ingen kommer ge mig något jag inte förtjänar. Men idag tänkte jag verkligen; jag har så bedrövligt mycket att lära att jag likagärna kan lägga av, det är inte värt det. Som tur var fick jag ett samtal i sekund av min fenomelana chef som bad mig komma till ridhuset, sluta deppa och utvecklas. Fashion Week går av stapeln i Stockholm medan jag sitter här i Skåne, överlycklig trots rödgråtna ögon och ett mål som för stunden känns ouppnåeligt, men ständigt eftersträvas. Jag kommer aldrig sluta förundras över vilka känslor hästar kan frambringa. Men om den här tårdrypande cirkusen ska kunna fortsätta måste jag nog skaffa en hundvalp...

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: