vendelaasplund.blo.gg -

20:28:00 |

EM hoppning, hästar och en destruktiv livsstil


VARDAGSLIVET

 
 

Igår bunkrade vi upp med godsaker för att hålla humöret och ögonen öppna under kvällen för att inte missa ett språng under hela laghoppningen. Spännande som tusan och otroligt roligt att Sverige fick medalj! Jag är imponerad över ryttarna som lyckas briljera under den pressen med en obeskrivlig skicklighet. Minst sagt beundransvärt och faschinerande på många sätt. Fantastiska sport och älskade hästar - den här världen är förtrollande. 

 

Jag själv har passerat det stadiet när jag inte längre vet vilken dag det är och bara störtälskar min vardag lite för mycket för mitt eget bästa. Uppslukad av en bubbla fylld av jobb, träning och hästar. Men hur jag än vrider och vänder på det är det här vad jag vill just nu och jag kommer göra allt i min makt för att nå mina mål. Det må vara osunt och ohållbart i längden många gånger. Men drivkraften slår volter flera gånger om när jag lägger fram visioner för mig själv om hur framtiden skulle kunna utformas. Därför är det värt det. Alla dagar i veckan. Varje minut. Varje sekund. 

 

Nästa helg ska jag dock tvinga mig själv att dra på mig ett par klackar och byta ut stallkvällar mot ett, eller fem vinglas. Jag kan knappt föreställa mig att i början av det här året spenderade jag flertalet kvällar i veckan på diverse dansgolv med en drink i handen. Min första helg i Malmö kom jag hem lagom till morgonfodringen. Idag är jag glad om jag lyckas hålla mig vaken till efter 22:00, haha. För att summera mitt år har jag alltså gått ifrån att förälska mig i Stockholms uteliv till att jobba 24 timmar om dygnet i ett stall. Balans i livet är ett begrepp jag inte rår på. Att vara äckligt destruktiv däremot. Allt eller inget-principen ligger mig varmt om hjärtat. På gott och ont. 


Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: