vendelaasplund.blo.gg -

22:12:00 |

Det svåraste jag någonsin fått i uppgift att förvalta


VARDAGSLIVET

 
Jag tror inte att ett enda öga var torrt under söndagseftermidagen när Peder och All In tog EM-guld. Den känslan har jag levt på de senaste dagarna. Jag har börjat märka av att jag slukas upp av stressen och tröttheten allt mer. Att jag har hästarna utanför dörren, en fantastisk vardag och ett kalasbra jobb glöms lätt bort i farten. Jag behöver bli bättre på att pussa hästarna godnatt, våga varva ner och njuta av mitt drömliv som faktiskt är min verklighet. Nog för att jag dagligen gör ett aktivt val att jobba på det sättet som jag gör, men jag vill inte tappa lyckan i hästarna på vägen. 
 
Jag är så tacksam Louie, även om han är det svåraste jag någonsin fått i uppgift att förvalta är det värt varenda sekund av framgång. Imorgon ska jag bada honom, krama honom i timmar och ge honom all kärlek i världen. Och det kanske får vara det enda som står på morgondagens to-do, bortsett från det vanliga på min agenda. Att pressa mig själv tills jag stupar klarar jag av utan det minsta problem. Att äta lunch eller sitta still en halvtimme är en större utmaning och att inte plocka fram känslan av otillräcklighet dygnet runt är en ännu större utmaning. Livet alltså.
 
Och en liten tanke; Mitt i allt trimmande under helgen började jag nästan förstå hur coolt det måste vara att rida dressyr på hög nivå. Jag blir näst intill lyrisk av att lyckas rida halvdana galoppombyten ur en förvänd volt tillbaka, haha. Det kanske lätt blir så när man suttit på unghäst genom alla år? När jag tävlade dressyr på ponny handlade det om att lyckas göra övergångar utan att huvudet nuddade molnen, små struttande ponnyben som försökte sig på en mellantrav ett katastrofalt avslut i form av halter var krokiga som små ostbågar. Jag kan leka med tanken att det vore givande för min egen del att ha en relativt rutinerad dressyrhäst att lära mig på. Nu ska jag somna till Martina Haags "Det är något som inte stämmer", ytterligare en anledning att aldrig mer ha ett förhållande. 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: